1. Ik wil graag een fotoshoot boeken!

Wat super leuk dat jij bij mij een fotoshoot wilt boeken! Houdt er rekening mee dat je ruim op tijd een datum bij mij vast zet! Ik zou het jammer vinden als ik " nee" moet zeggen. Neem vooral contact met mij op, soms heb ik nog een last-minute plekje! Voor newborn fotoshoots hoor ik graag ruim van te voren jouw bevallingsdatum. Stuur mij een e-mail om voor meer informatie of het plannen van een afspraak. 

2. Ik wil mijn fotoshoot annuleren

Wat jammer dat jij jouw fotoshoot wilt annuleren! Ik hoop dat je mij hebt gekozen vanwege mijn fotografie stijl en omdat je heel graag een fotoshoot bij mij wilt boeken! Zo ja, dan plannen wij gewoon een nieuwe datum in. Wil je jouw fotoshoot volledig annuleren? Laat mij dit dan a.u.b. 24 uur van tevoren weten zodat ik jouw plek eventueel op kan vullen. Wordt de fotoshoot geannuleerd binnen 24 uur zonder geldige reden? Dan ben ik genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen. 

3. Gaat mijn fotoshoot door bij slecht weer?

Bij regen wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere datum of kan er worden uitgeweken naar mijn prachtige studio locatie in Rotterdam. Let op: Dit worden uiteraard ander type foto's dan op de buitenlocaties. 

Bij bewolking gaat jouw fotoshoot gewoon door. Mocht ik twijfelen over het weer, dan neem ik contact met je op!

4. Mijn kindje is ziek

Wat vervelend maar geen probleem! Rennende ouders, huilende kindjes en uiteindelijk komen de foto's niet tot zijn recht. Laat mij dit asjeblieft op tijd weten. Mijn ervaring leert dan kindjes dan écht niet op de foto willen. Zeker in de studio als zij niet lekker zijn! 

5. Kom op tijd op de afspraak

Om alles uit jullie fotoshoot te halen raad ik jullie aan om op tijd op de fotoshoot locatie te zijn. Bij buitenfotografie, fotografeer ik in de uren richting zonsondergang. Het wordt donker en het zou zonde zijn als er te weinig tijd is!

Bij studiofotografie: Kom niet te vroeg maar zeker ook niet te laat. Het kan zijn dat voor en na jou nog een fotoshoot gepland staat. 

1. Waar is jouw studio gelegen?

Mijn mooie knusse studio is gelegen in boksschool, Mesa Sport. Adres: Van Berckenrodestraat 13, 3029 AT Rotterdam. Gratis parkeren. Mijn studio zit aan de linkerzijde van het pand met een eigen bel. 

2. Werk je alleen op afspraak in de studio?

Ja, ik werk in de studio uitsluitend op afspraak. Je kunt mij een e-mail sturen voor het plannen van een afspraak. 

3. Welke fotoshoots kan ik boeken in de studio?

In de studio kunnen de volgende fotoshoots worden geboekt: Zwangerschap, newborn, motherhood, kids, gezinnen tot maximaal 4 personen, liefde en (sport) portretten. Voor zakelijke fotografie bied ik portfolio shoots aan.  In overleg kunnen wij uitwijken op vaste tijden naar de sportschool zelf, met een fitnesszaal, een officiële boksring en bokszakken. Hierop geldt een meerprijs van 20 euro. 

4. Buitenlocaties en het gouden uur

Ik fotografeer het liefst op de buitenlocaties voor en tijdens het "gouden uur", ofwel golden hour.  Ik kan jou dan garanderen dat jouw foto's het allermooiste worden in de stijl die ik fotografeer. Bewolkt? Geen probleem! Ook dat levert fantastische en unieke beelden op. Ik fotografeer niet op zonnige plaatsen midden op de dag. Zijn jouw kinderen wat kleiner? Dan raad ik je aan de fotoshoot te boeken in het voorjaar of najaar als de zon sneller ondergaat. Mocht dit echt niet kunnen, dan zoeken wij een mooie plek op in de schaduw. Mijn favoriete plekken zijn het strand in Hoek van Holland en de Broekpolder in Vlaardingen. Uiteraard kan er ook voor een ander strand worden gekozen. In bosrijke gebieden fotografeer ik niet. 

5. Op locatie

Buiten mijn studio en de buiten fotoshoot locaties, kun je ook kiezen voor en lifestyle fotoshoot bij jou thuis. (Newborn of baby fotografie) Kijk voor meer informatie bij " type fotoshoots, Lifestyle". 

1. Zwangerschap

Gefeliciteerd, je bent zwanger! En hoe mooi zou het zijn om jouw zwangerschap voor altijd vastgelegd te hebben? Een zwangerschapsshoot wordt gepland tussen de 30 en 35 weken. Zo is jouw buik het allermooiste en heb jij nog energie! Uiteraard kan hiervan worden afgeweken. We plannen een mooie buitenfotoshoot of een studiofotoshoot. Je mag gratis gebruik maken van al mijn client closet jurken en doeken. Zwanger van een meerling? Dan plannen wij de fotoshoot eerder omdat de bevalling vaak eerder is en je buik al veel eerder voldragen lijkt!

2. Newborn familie in de studio

Je kleintje is geboren! Houdt er rekening mee dat je ruim op tijd jouw bevallingsdatum doorgeeft aan mij. Zo kan ik rekening houden met mijn planning. Ben je bevallen? Stuur mij dan diezelfde dag nog een berichtje zodat wij tussen de 5 en de 21 dagen een datum kunnen inplannen. Voorbij deze 21 dagen? Na 21 dagen kan er een motherhoodshoot in de studio of een lifestyleshoot bij jou thuis worden gepland. Een newborn familie shoot duurt tussen de 2 en 3 uur. De temperatuur in de studio is aangepast aan een pasgeboren baby. Er is tijd om te voeden en te verschonen.

Let op:  Ik fotografeer de baby niet meer apart in de studio!

3. Motherhood

Een motherhoodshoot. De naam zegt het al! Samen met mama (of papa) op de foto in de studio! De leeftijd van de baby of kind maakt niet uit.  Ook kunnen eventuele broertjes of zusjes samen op de foto. Geef mij dit wel van tevoren aan zodat ik rekening kan houden met het inplannen van de tijd. Let op: Op de studiolocatie maximaal 4 personen. Liever in je eigen woning of met meer mensen? Kijk dan verder bij "Lifestyle" . 

4. Gezin

Wat leuk dat jullie als gezin een fotoshoot willen boeken! In de studio fotografeer ik tot maximaal 4 personen en op de buitenlocaties maximaal tot 6 personen. Meer personen? Overleg dan eerst voor de mogelijkheid en de tarieven. 

5. Kids

Vanaf 1 jaar kun je een studiofotoshoot boeken. Het is belangrijk dat jouw kindje al goed kan zitten. Kan jouw kindje nog niet goed zitten?  Boek dan een gezin of een buitenfotoshoot locatie. In de studio werk ik o.a met krukken en een stoel waarbij de ouders het kindje vasthouden. Ik zal er alles aan doen om jouw kindje te laten lachen! Kijk dus niet raar op als ik muziek aanzet en een paar dansjes doe 😉  Ik fotografeer geen thema's zoals bijvoorbeeld een cakesmash.

6. Lifestyle

Wil je liever een newborn fotoshoot bij jou thuis of is jouw kindje al ouder dan 21 dagen? Dan is een lifestyle fotoshoot een goede optie. Vertrouwd bij jouw thuis zal ik zorgen voor de allermooiste beelden van jullie gezin! Broertjes en zusjes kunnen uiteraard ook op de foto! Voor een lifestylefotoshoot reken ik reiskosten en eventuele parkeerkosten. 

7. Portretten

Iedereen verdiend een mooi portret! Ik fotografeer in de studio en op de buitenlocaties.  Twijfel je? Stuur mij een berichtje!

8. (Kite)surfen

7 jaar geleden begon ik met de meest fantastische sport die er is, namelijk kitesurfen! Wat ik miste? Echt een keer een goede foto van mijzelf! Hoe tof is het om een uur lang aan de fotograaf te laten zien wat jij allemaal kan? Stuur mij een bericht voor meer informatie. 

9. Liefde, verloving en bruiloften

Samen leggen we de liefde vast! Uiteraard met of zonder verloving. Je wilt je heel graag verloven met je partner! Hoe mooi zou het zijn om dat voor altijd vastgelegd te hebben! Super waardevolle foto's van een fantastisch moment. Ik maak deze graag voor je!  Ik fotografeer alleen kleine bruiloften tot maximaal 50 man. Wil je meer informatie m.b.t. een bruiloft? Neem dan contact met mij op. 

10. Zakelijk

Professionele portretten voor jouw portfolio, portretten voor jouw bedrijf of liever beelden terwijl jij je werkzaamheden uitvoert? Ik maak ze graag voor je! Stuur mij een bericht voor een offerte. 

1. Client closet

Boek jij bij mij een fotoshoot? Dan kun je gratis gebruik maken van mijn client closet. In mijn client closet heb ik een grote hoeveelheid verschillende jurken in verschillende maten en doeken. Geef tijdens het boeken aan van welke jurken jij gebruik wilt maken zodat ik deze voor je mee kan nemen naar locatie!

Voor meisjes heb ik een client closet tot maximaal 7 jaar oud. Wil je mijn brochure ontvangen? Stuur mij een e-mail of neem een kijkje op mijn Instagram pagina.

2. Tarieven

Mijn tarieven kun je vinden onder tabblad "tarieven". Mijn tarieven zijn gebaseerd op mijn voorbereiding, creativiteit, aandacht, en zorgvuldige bewerking van jouw foto's in hoge kwaliteit.

Heb je eerder bij mij een (betaalde) fotoshoot geboekt? Dan krijg je altijd 15% korting op jouw volgende fotoshoot of eenmalige doorgave aan iemand anders. Let op: Bij doorgave enkel en eenmalig geldig met vermelding van jouw naam. Jouw eigen 15% korting vervalt na doorgave.

3. Waar zijn jouw tarieven op gebaseerd?

Helaas is een fotoshoot geen " klik en klaar". Een kwalitatief goede camera, verschillende lenzen en toebehoren, props, client closet jurken voor volwassenen en kids, een volledig ingerichte fotostudio met o.a. lampen/achtergronden, verschillende abonnementen voor het bewerken en afleveren van jouw foto's,  een website, de BTW en belasting die ik af moet dragen, mijn voorbereidingstijd, fotoshoot tijd en na-bewerkingstijd van veel uren om jouw foto's zo mooi mogelijk te maken kost tijd én geld. Uiteraard krijgt elke fotograaf hier soms vragen over. De tarieven kunnen per fotograaf dan ook wijzigen of verschillen aan de hand van bovenstaande. Kies een fotograaf die bij jou past!

Tip: Houdt mijn social media in de gaten voor acties en minishoots!

4. Aflevering foto's

Ik zorg dat jij na 3 weken kan genieten van jouw foto's! (tenzij van te voren anders is afgesproken door omstandigheden of als bij bruiloften) Binnen 3 weken krijg jij van mij de preview van de foto's via een mooi platform. Jij kunt dan de foto's kiezen aan de hand van jouw gekozen pakket. Ben je nog niet zeker van het pakket (buitenfotografie) dan kun je het pakket ook kiezen nadat je de foto's hebt bekeken. Heb je jouw mooie foto's gekozen? Dan kijk ik ze nogmaals na en stuur ik jou een betaalverzoek. Als deze is voldaan stuur ik je zo snel mogelijk jouw prachtige foto's toe! Kun je niet kiezen en heb je meer foto's gekozen dan in het pakket is aangegeven? Dan reken ik een tarief van 7.50 euro per foto. Het pakket kun je kiezen als jij jouw foto's te zien krijgt op het platform.

5. Reiskosten ed

Voor alle buitenlocaties gelden reiskosten van 0.30 cent per gereden km vanaf postcode 3137. Tevens dienen alle bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld parkeerkosten betaald te worden. Ik fotografeer niet door heel Nederland. Bij twijfel kunnen wij overleggen. 

6. Foto's bewerken

Ik steek heel veel liefde en aandacht in het maken en bewerken van jouw foto's. Hier gaan heel wat uren tijd in zitten zodat ik deze met volle overtuiging aan jullie kan overhandigen! Als het goed is hebben jullie bij mij een fotoshoot geboekt vanwege deze bewerking en stijl. Ik wil je er dan ook graag op wijzen dat het extra bewerken zoals een filter plaatsen, zwart-wit , croppen ed niet is toegestaan.

7. Copyright

De foto's mogen niet worden gebruikt voor win acties of commerciële doeleinden. Voor zakelijke klanten gelden andere voorwaarden. Ik vind het leuk als je mijn naam noemt bij het plaatsen van een foto op sociale media zodat andere klanten mij ook kunnen vinden!

8. Toestemming plaatsen sociale media

Bij het boeken van jouw fotoshoot ga jij op voorhand akkoord met het plaatsen van jouw foto's op o.a. sociale media, website en reclamemateriaal. Mocht je dit absoluut niet willen, geef mij dit dan aan voorafgaand aan de fotoshoot. Ik zou het fijn vinden om jouw beelden te gebruiken zodat andere klanten mij ook kunnen vinden en mijn foto's kunnen zien! Jij wilt namelijk ook graag foto's zien bij een fotograaf voordat je boekt toch? Uiteraard kunnen wij bespreken welke foto's wel en niet online mogen.

9. Algemene voorwaarden

Al mijn algemene voorwaarden staan onder het tabblad "Algemene voorwaarden."  Lees deze goed door voorafgaand of na het boeken van jouw fotoshoot. De algemene voorwaarden worden standaard meegestuurd bij een fotoshoot aanvraag via de e-mail.  Vragen? Stel deze gerust.

error: De inhoud van deze pagina is beschermd!
Voornaam
Achternaam
Mobiel nr.*
User e-mail*
Service