Met tranen in mijn ogen naar het resultaat gekeken. Zo mooi om deze 2e zwangerschap vastgelegd te hebben en dan ook nog samen met mijn dochter. alles zo mooi gevangen in de foto's. In prachtige kleding uit de client closet, de locatie en de zon, herkende ik mezelf soms gewoon niet. Zo mooi staan we erop samen. En oog voor details.

Anne-maartje
Gezin

Van tevoren vond ik het heel erg spannend en wist ik niet helemaal wat ik moest verwachten van de fotoshoot. Maar Kimberley stelt je enorm op je gemak! Ze geeft veel complimenten tijdens het shooten waardoor alle zenuwen heel snel weg waren. En het eindresultaat is prachtig geworden. Ik ben heel erg blij met de foto's! Dus zeker een aanrader!

Christa
Portret
error: De inhoud van deze pagina is beschermd!
Voornaam
Achternaam
Mobiel nr.*
User e-mail*
Service